На Вінниччині затримали чоловіка, який до смерті ногами побив знайомого

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали чоловіка, який до смерті ногами побив знайомого

Причини драми у Крижополі Вінницької області ще має з’ясувати слідство. Лікарі повідомили поліцію про те, що у вкрай важкому стані до медзакладу доставлено жорстоко побитого пацієнта, який невдовзі помер. Огляд однозначно вказував, що смерть стала наслідком тілесних ушкоджень. Правоохоронці доволі швидко розшукали винуватця.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, наразі відомо, що під час конфлікту 43-річний мешканець Крижополя побив ногами 35-річного місцевого жителя. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер у лікарні.

Медики з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілого - характерні для побиття. Затриманий зізнався, що ногою наніс кілька ударів в ділянку черевної порожнини.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.