На Вінниччині затримали досвідченого квартирного крадія: поки одна справа слухається у суді, він пішов на новий злочин

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали досвідченого квартирного крадія: поки одна справа слухається у суді, він пішов на новий злочин

У Вінницькому районі поліція розшукала раніше судимого квартирного крадія. Слідство має докази того, що чоловік виніс з помешкання вінничанки телевізор, акустичні колонки, мобільні телефони, планшет, програвач, побутові прилади та інші речі. Затриманому загрожує до 8 років ув’язнення.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, про крадіжку правоохоронці дізналися 30 липня від 32-річної жительки обласного центру. Злочин стався у квартирі на проспекті Юності, яка належить її батькам. Зламавши у вхідних дверях замок, зловмисник проник до помешкання та викрав належне заявниці майно.

Під час проведення розшукових заходів оперативники отримали докази причетності до злочину 23–річного раніше судимого жителя Вінницького району.

Як з’ясувалось, зловмисник є односельцем матері потерпілої. Розшукали його за місцем проживання родичів.

Викрадене майно, яке правопорушник зберігав у свого знайомого, поліцією вилучено.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За фактом крадіжки розслідується провадження, розпочате за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі в суді слухаються матеріали за фактом вчинення підозрюваним аналогічного злочину.

Макс Мельник

3 серпня, 2022