На Вінниччині затримали підозрюваного у крадіжці камер відеоспостереження

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у крадіжці камер відеоспостереження

Оперативники Жмеринського райвідділу поліції 16 листопада затримали зловмисника, який у смт Браїлів з місцевого магазину викрав три камери відеоспостереження та пошкодив майно.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, про крадіжку місцеві правоохоронці дізнались о 08.13 від працівниці закладу. Вона пояснила, що вночі невідома особа проникла у кафе та магазин.

На місце події до слідчо-оперативної групи із письмовою заявою звернувся власник кафе та магазину. Правоохоронці встановили, що правопорушник проник до приміщення пошкодивши два вікна та стелю. Чоловік викрав з приміщення магазину три камери відеоспостереження, тютюнові вироби та інші товари. Поліцейські оперативно ідентифікували зловмисника та встановили маршрут його руху. Розшукали чоловіка за місцем його роботи.

Ним виявився раніше судимий 27–річний уродженець Луганської області. Речові докази частково вилучені.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру.

За фактом крадіжки розслідується провадження, розпочате за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8-ми років.

Макс Мельник

17 листопада, 2022