На Вінниччині затримали покупця вогнепальної зброї та боєприпасів

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали покупця вогнепальної зброї та боєприпасів

На Вінниччині слідчі повідомили про підозру 44-річному чоловіку, який придбав та незаконно зберігав зброю і боєприпаси. За таке правопорушення передбачено до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, до чергової частини Гайсинського райуправління надійшла інформація про те, що на території одного із кооперативів району незаконно зберігається зброя.

Під час проведення огляду місці події працівниками поліції виявлено та вилучено двохствольну мисливську комбіновану рушницю та 8 патронів калібру 5,6 мм.

Слідчі встановили, що 44-річний мешканець Гайсинського району придбав у свого знайомого вогнепальну зброю разом й набої та зберігав її без передбаченого законом дозволу.

Оперативний супровід розслідування здійснюють працівники відділу захисту інтересів суспільства і держави за процесуальним керівництвом Гайсинської окружної прокуратури.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні ним правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Макс Мельник

4 лютого, 2023