На Вінниччині зі службового кабінету держустанови зловмисник викрав гаманець з грішми

Новини Вінниці / На Вінниччині зі службового кабінету держустанови зловмисник викрав гаманець з грішми

У Немирові Вінницької області зі службового кабінету держустанови зник гаманець. Розслідування дозволило з’ясувати, що поки у приміщенні нікого не було, зловмисник «перевірив» вміст жіночої сумки. Частину грошей він витратив до затримання.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою до правоохоронців 20 вересня звернулась працівниця держустанови.

На місце події слідчо-оперативна група поліції встановила, що зловмисник, скориставшись відсутністю 54–річну жінки, потрапив до її службового кабінету та викрав з сумки гаманець із грошима.

Вжити розшуковими заходами оперативники встановили особу правопорушника, причетного до скоєного. Ним виявився 48-річний житель Луганської області. Як з’ясувалось, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові та наркозлочини.

Розшукали чоловіка на одній з вулиць Немирова. Речові докази у нього частково вилучені. Частину грошей він уже встиг витратити.

За цим фактом слідчі проводять розслідування, розпочате ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Макс Мельник

21 вересня, 2022