На Вінниччині «зійшов» з дороги та перекинувся рейсовий автобус. П’ятеро людей постраждало (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині «зійшов» з дороги та перекинувся рейсовий автобус. П’ятеро людей постраждало (ФОТО)

На Вінниччині, а саме поблизу міста Тульчин, сталась автопригода за участі рейсового автобусу, в результаті якої тілесні ушкодження отримали п’ятеро людей. На місці події працює  слідчо-оперативна група.

На Вінниччині, а саме поблизу міста Тульчин, сталась ДТП. Перевернувся рейсовий автобус. В результаті аварії тілесні ушкодження отримали п’ятеро людей. На місці події працює  слідчо-оперативна група.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 25 листопада на автодорозі Тульчин – Кирнасівка близько 06.00, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса Isuzu сполученням Ольгопіль- Вінниця.

Як стало відомо, водій автобуса через ожеледицю не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У результаті  автопригоди водій та четверо пасажирів з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до районної лікарні.   

Новини Вінниці / На Вінниччині «зійшов» з дороги та перекинувся рейсовий автобус. П’ятеро людей постраждало (ФОТО) Новини Вінниці / На Вінниччині «зійшов» з дороги та перекинувся рейсовий автобус. П’ятеро людей постраждало (ФОТО)
Ірина Заіковата

25 листопада, 2019