На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракети

Новини Вінниці / На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракети

Учора, 14 березня, жителі Жмеринського району Вінниччини повідомили поліцію про виявлення уламків предмета, який схожий на крилату ракету.

Спеціалісти вибухотехнічної служби поліції провели огляд виявлених уламків та ідентифікували їх як частини крилатої ракети Х-101. Уламки ракети, які не представляли небезпеки, були вилучені. Процедура знищення бойової частини ракети буде здійснена піротехнічними підрозділами ДСНС.

Правоохоронні органи нагадують громадянам про наслідки бойової діяльності та збиття, які можуть мати руйнівні наслідки. Необхідно дотримуватися заходів безпеки та очікувати офіційного оповіщення про припинення повітряної тривоги в укриттях.

У випадку виявлення підозрілого предмета, необхідно утриматися від наближення до нього та негайно повідомити про знахідку за номерами телефонів 101 або 102.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракетиНовини Вінниці / На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракетиНовини Вінниці / На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракетиНовини Вінниці / На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракети
Михайло Білик

15 березня, 2024