На Вінниччині знову розпочали дезінфекцію будинків: з коронавірусом борються «активним хлором»

Новини Вінниці / На Вінниччині знову розпочали дезінфекцію будинків: з коронавірусом борються «активним хлором»

На Вінниччині знову почали проводити дезінфекцію в будинках та громадських місцях. Сьогодні у місці Ладижин планують обробити під‘їзди 17 багатоквартирних будинків.

На Вінниччині знову почали проводити дезінфекцію в будинках та громадських місцях. Сьогодні у місті Ладижин планують обробити під‘їзди 17 багатоквартирних будинків.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

«12 листопада у місті Ладижин,з метою недопущення поширення коронавірусу, рятувальники проводять дезінфекцію багатоквартирних житлових будинків та прилеглих до них територій. До кінця дня планується обробити 17 будинків», - йдеться в інформації.

Для дезінфекції використовується суміш «Жавель-Клейд», яку рятувальникам передала міська влада. Для проведення даних заходів залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Зазначимо, що «Жавель-Клейд» таблетирований препарат з великим вмістом активного хлору. Зазвичай препарат використовують для дезінфекції поверхонь в приміщення, басейнах, лазнях, туалетах для обробки унітазів а також знезараження води. Також рекомендують для боротби із пліснявою, цвіллю.

Препарат дозволяє провпдити дезінфекцію без засобів індивідуального захисту і в пристуності людей.

Та ладижинські рятувальники підстрахувались – одягнули костюми, адже обробляти їм доведеться не одне  приміщення.

Новини Вінниці / На Вінниччині знову розпочали дезінфекцію будинків: з коронавірусом борються «активним хлором»Новини Вінниці / На Вінниччині знову розпочали дезінфекцію будинків: з коронавірусом борються «активним хлором»Новини Вінниці / На Вінниччині знову розпочали дезінфекцію будинків: з коронавірусом борються «активним хлором»
Марина Карабай

12 листопада, 2020