На Вінниччину повернуться снігопади та шквальні вітри

Новини Вінниці / На Вінниччину повернуться снігопади та шквальні вітри

На початку наступного тижня в Україні знову засніжить, а подекуди вдарять і сильніші морози. На Вінниччині сніжитиме з понеділка, 17 січня. Разом з опадами очікується зниження температури. Втім, на січень-2022 синоптики не передбачають «аномальних» температур. Але от погода часто змінюватиметься.

За прогнозом Укргідрометцентру, у найближчі дні слід очікувати снігопад. Особливо завтра. Невеликий нічний мороз змінюватиметься на температуру близько нуля вдень. У середині тижня передбачаються ясну погоду.

Портал Sinoptik теж прогнозує, що від завтра падатиме сніг. Опади очікуються також протягом найближчого періоду. Температурні «гойдалки» зберігаються. У наступні 10 діб слід очікувати як зниження температури уночі до – 7 градусів, так і відлигу вдень.

За прогнозами порталу Gismeteo, не залишатимуть Вінниччину також шквальні вітри. Найбільш відчутними вони будуть на початку наступного тижня і сягатимуть швидкості до 20 м/с. Сніг падатиме майже увесь тиждень, а потім і наприкінці січня. Щодо температури, то періодично вище нульової відмітки вона буде вдень, а от вночі – стабільно зберігатиметься мороз.