На Вінниччини поліція оперативно зреагувала на чергову спробу рейдерства

Новини Вінниці / На Вінниччини поліція оперативно зреагувала на чергову спробу рейдерства

Через втручання поліції невдалою виявилася спроба рейдерського захоплення підприємства «Агромаш» 21 грудня у смт Сутиски Тиврівського району. Після того, як група чоловіків «спортивної статури» силовим шляхом намагалися зайняти територію, їх пов’язали.

Через втручання поліції невдалою виявилася спроба рейдерського захоплення підприємства «Агромаш» 21 грудня у смт Сутиски Тиврівського району. Після того, як група чоловіків «спортивної статури» силовим шляхом намагалися зайняти територію, їх пов’язали.

Як зазначив у Facebook  начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, затримано 20 осіб. Вони перешкоджали здійсненню господарської діяльності підприємства, а свою присутність пояснювали начебто тим, що мають правові підстави «охороняти» територію.

З власних джерел відомо, що у нападників вилучено пістолети, гранату, а один з них навіть спробував чинити супротив правоохоронцям. Не вдало. Подробиці у поліції обіцяють оприлюднити згодом. Кримінальне провадження відкрито за статтею 206 КК України (перешкоджання господарській діяльності). Зброю вилучено.

Макс МЕЛЬНИК