На Вишеньці у Вінниці затримали "шанувальника" чужих телефонів

Новини Вінниці / На Вишеньці у Вінниці затримали "шанувальника" чужих телефонів

У Вінниці ввечері 24 липня працівники Вишенського відділення поліції встановили та затримали чоловіка, який на Келецькій пограбував місцеву жительку. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 18-ї години зловмисник відібрав у жінки мобільний телефон.

У Вінниці ввечері 24 липня працівники Вишенського відділення поліції встановили та затримали чоловіка, який на Келецькій пограбував місцеву жительку.  Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 18-ї години зловмисник відібрав у жінки мобільний телефон.

"Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявися 31-річний раніше судимий за аналогічний злочин вінничанин. Через кілька годин зловмисника затримали в обласному центрі у його знайомої. Телефон він встиг продати. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу", - повідомляють у поліції.

За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ (грабіж). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.