Начальник поліції Вінниччини Іван Іщенко відвідав родини поліцейських, які на першій лінії вогню боронять Україну від російських окупантів

Новини Вінниці / Начальник поліції Вінниччини Іван Іщенко відвідав родини поліцейських, які на першій лінії вогню боронять Україну від російських окупантів

Вінницька область прихистила тисячі людей із різних областей України, де точаться криваві бої. Серед вимушених переселенців є сім’ї колег-правоохоронців, які пліч-о-пліч із військовими захищають свою землю від загарбників.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, зараз люди, які змушені були залишити рідні домівки, перебувають у комфортних умовах, їм надають необхідну медичну та психологічну допомогу. 

Керівник обласного главку Іван Іщенко відвідав родин поліцейських, підтримав і поцікавився проблемами, що потребують вирішення.

«У найстрашніші для країни часи найважливіше – це єднання і підтримка один одного. Сьогодні ми розуміємо, що найбільше уваги потребують діти, яким довелося пережити  страхіття війни. Тому ми залучимо ювенальних поліцейських для роботи з ними і організовуватимемо їх дозвілля», - зазначив Іван Іщенко.

Макс Мельник

11 березня, 2022