Нацгвардієць з «Червоної калини» оригінально освідчився своїй дівчині

Новини Вінниці / Нацгвардієць з «Червоної калини» оригінально освідчився своїй дівчині

Нацгвардієць Олександр, який служить у бригаді «Червона Калина», вирішив доволі оригінально освідчитися своїй коханій. Боєць попросив руку і серце дівчини після підриву гранати на стрільбищі.

Про це повідомляють 14 Штурмовій бригаді НГУ «Червона Калина».

«На одному і з приватних тирів Олександр спочатку підірвав імітаційну гранату та подарував кільце від гранати, а потім дістав справжню каблучку й освідчився коханій дівчині. Зрозуміло, що вона сказала «Так». Вітаємо наречених з важливим кроком у житті! І чекаємо на весілля після перемоги у Криму», - йдеться в описі. 

Нагадаємо, бригада оперативного призначення «Червона Калина», створена на базі 8-го полку оперативного призначення ім. Івана Богуна, також відомого як Калинівський. У 2014 підрозділ запобіг створенню псевдореспубліки «ХНР». Тоді спецпризначенці підрозділу провели блискучу спецоперацію, звільнившши Харківську ОДА і знешкодивши сепаратистів без єдиного пострілу. Протягом наступних років бійці підрозділу брали активну участь у виконанні завдань в АТО та ООС, а з початком повномасштабного наступу – обороняли Київ.