Не побачив автівку на дорозі. Внаслідок ДТП на Вінниччині загинуло двоє людей

Новини Вінниці / Не побачив автівку на дорозі. Внаслідок ДТП на Вінниччині загинуло двоє людей

Ввечері 6 серпня на автодорозі сполученням Жмеринка-Бар, неподалік села Сьомаки, сталась ДТП за участю двох автомобілів та пішохода. Внаслідок зіткнення двоє людей загинуло, один отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія у Жмеринському районі сталась близько 22.40.

За попередньою інформацією слідства, 47-річний водій автомобіля Peugeot, іноземець, зіткнувся з легковиком Renault, припаркованим частково на узбіччі та проїжджій частині дороги та наїхав на пішохода, який стояв поруч з легковиком.

 

У результаті аварії травми, несумісні з життям отримали 18-річний мешканець Чернівецької області, пасажир Peugeot та 34-річний пішохід, жмеринчанин.

Водій автомобіля Peugeot з численними травмами доставлений до лікарні. 46-річний водій автомобіля Renault, житель м. Жмеринка не постраждав.

За цим фактом слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

8 серпня, 2022