Негода на Вінниччині: шквальний вітер повалив десятки дерев

Новини Вінниці / Негода на Вінниччині: шквальний вітер повалив десятки дерев

Шквальний вітер, який здійнявся вдень 18 вересня, на Вінниччині звалив десятки дерев. Наслідки негоди досі ліквідують рятувальники.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області, станом на 16:50 рятувальники здійснили 14 виїздів на ліквідацію наслідків негоди. Зокрема внаслідок сильних поривів вітру бійці ДСНС наразі прибирають повалені дерева з проїжджих частин дороги та пішохідних зон у Вінниці, а також у Гайсинському, Вінницькому, Могилів-Подільському, Жмеринському районах області.

До проведення даних робіт залучено 53 чоловіки особового складу та 14 одиниць спецтехніки.

І це лише випадки, в яких дерева впали на дороги чи тротуари.  

«Нагадуємо, що у разі погіршення погодних умов: сильного пориву вітру та зливи - щільно зачиніть вікна, приберіть з балконів предмети, які можуть випасти назовні. На вулиці потрібно триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт», - зазначають у ГУ ДСНС.

Загалом за минулу добу підрозділами ДСНС Вінниччини здійснено 40 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, а саме на прибирання дерев з проїжджої частини дороги та пішохідних зон у м.Вінниці, а також у Гайсинському, Вінницькому, Могилів-Подільському, Жмеринському районах області. До проведення даних робіт залучалося 153 чоловік особового складу та 40 одиниць спецтехніки.

Зокрема у Вінниці вітер пошкодив вуличну фотовиставку «Обличчя логістики ЗСУ», яка відкрилась 13 вересня.

Новини Вінниці / Негода на Вінниччині: шквальний вітер повалив десятки деревНовини Вінниці / Негода на Вінниччині: шквальний вітер повалив десятки дерев
Макс Мельник

18 вересня, 2022