Неподалік Вінниці у ДТП загинула 5-річна дитина

Новини Вінниці / Неподалік Вінниці у ДТП загинула 5-річна дитина

У селі Лукашівка Якушинецької громади на Вінниччині 24 квітня зіткнулись Renault Megane та Daewoo Matiz. У результаті аварії у лікарню з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані четверо людей, серед яких 10-річна дівчинка. Її молодша сестричка загинула на місці події.

Як повідомляють у Вінницькому райуправління поліції, аварія сталась близько 16:45 на автодорозі Стрий-Хмельницький – Дніпро – Ізварено.

Попередньо встановлено, що 39-річний вінничанин, керуючи автомобілем Renault Megane, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем Daewoo Matiz, за кермом якого знаходилась 49-річна жителька Вінниці.  

У результаті аварії постраждали водії обох транспортних засобів та пасажири Renault Megane – 35-річна жінка та двоє дітей віком 10 та 5 років.  Від отриманих ушкоджень менша дитина загинула на місці автопригоди. Каретами швидкої допомоги травмовані люди госпіталізовані до лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. У водіїв взято забір крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. Обставини та причини автопригоди з’ясовує слідство.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Неподалік Вінниці у ДТП загинула 5-річна дитинаНовини Вінниці / Неподалік Вінниці у ДТП загинула 5-річна дитина
Макс Мельник

25 квітня, 2022