Нетверезий рецидивіст викрав з підприємства «УАЗ» та кинув його за містом

Новини Вінниці / Нетверезий рецидивіст викрав з підприємства «УАЗ» та кинув його за містом

Співробітники поліції 21 квітня у місті Бар Вінницьбкої області затримали раніше судимого 29–річного місцевого жителя, який, перебуваючи в нетверезому стані, викрав автомобіль «УАЗ». За кермо транспортного засобу він сів на території місцевого підприємства.

Співробітники поліції 21 квітня у місті Бар Вінницької області затримали раніше судимого 29–річного місцевого жителя, який, перебуваючи в нетверезому стані, викрав автомобіль «УАЗ». За кермо транспортного засобу він сів на території місцевого підприємства.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернувся 51–річний підприємець. Він пояснив, що на ніч транспортний засіб залишив на території власного товариства, але з ключами в замку запалення.

Протягом двох годин працівники поліції розшукали викрадений «УАЗ». Зловмисник залишив його за межами населеного пункту. Згодом поліцейські затримали причетного до вчинення злочину - місцевого жителя, раніше судимий за аналогічні та майнові злочини.

Під час вчинення правопорушення зловмисник був під дією алкоголю.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 квітня, 2021