Невдала втеча: підозрюваний у тяжкому злочині викрав у вінничанки автівку, але не зміг оминути патрульних

Новини Вінниці / Невдала втеча: підозрюваний у тяжкому злочині викрав у вінничанки автівку, але не зміг оминути патрульних

Переховуючись від слідства, 33-річний житель Чернігівської області скористався дублікатом ключів, аби вночі викрасти автомобіль Ford Focus у вінничанки. Людина вирішила «зникнути». Можливо, зловмисникові вдалося залишити терени Вінниччини на автівці з іноземної реєстрацією, якщо б не порушення ПДР на очах патрульних.

Чоловік розрахував майже усе, але випадок перекреслив плани. Почати варто з того, що він переховується від органів розслідування через підозру у скоєнні «умисного тяжкого тілесного ушкодження». Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 121 КК України. Отже підозрюваному світить чималий термін ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, вночі 19 вересня він відкрив автівку, яка була припаркована на вулиці 600-річчя у Вінниці, та поїхав. Власниця крадіжку помітила значно пізніше.  

Близько 04.30 поліцейські сектору реагування патрульної поліції в місті Калинівка зупинили автомобіль Ford на іноземній реєстрації через порушення Правил дорожнього руху. Під час розмови з поліцейськими водій помітно нервував та надав неправдиві відомості про себе. Жодних документів пред’явити він також не міг.

Незабаром зясувалося, що чоловік переховується від слідства. Наразі його затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення  йому про підозру та обрання запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою. 

Макс Мельник

20 вересня, 2021