Ніби під копірку. На Вінниччині стались дві ДТП, в яких на «зебрі» збили пішоходів

Новини Вінниці / Ніби під копірку. На Вінниччині стались дві ДТП, в яких на «зебрі» збили пішоходів

На Вінниччині 21 вересня на пішохідних переходах було збито двох людей, які перетинали дорогу. В обох випадках потерпілі пішоходи госпіталізовані до лікарень.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, у Жмеринці аварія сталась близько 14.00 на перехресті вулиць Київська та Космонавтів.

За попередньою інформацією слідства, 25-річний водій автомобіля Dacia не надав переваги в русі 69-річній жінці, яка йшла по пішохідному переході.

Ще одна ДТП сталась у Вінниці близько 21 години на проспекті Юності. 22-річний водій автомобіля Hyundai, допустив наїзд на 58-річного чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Слідством розслідуються кримінальні провадження розпочаті за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

22 вересня, 2022