Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)

Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)

У селі Гущинці, що входить до Іванівської ОТГ Калинівського району на Вінниччині, завершили будівництво нової амбулаторії сімейної медицини. Із майже зруйнованої будівлі колишнього магазину тепер вийшла сучасна споруда, де враховано усі необхідні норми. Роботи виконували за власні коти об’єднаної громади.

У селі Гущинці, що входить до Іванівської ОТГ Калинівського району на Вінниччині, завершили будівництво нової амбулаторії сімейної медицини. Із майже зруйнованої будівлі колишнього магазину тепер вийшла сучасна споруда, де враховано усі необхідні норми. Роботи виконували за власні коти об’єднаної громади.  

Як повідомляється на сторінці Іванівської ОТГ у Facebook, наразі зовнішні стіни амбулаторії утеплено та пофарбовано, реконструйовано дах зі встановленням металочерепиці, зроблено водовідведення.

«Вхідні сходи, пандус та підлогу обкладено кахлями, з нержавіючої сталі змонтовано огородження сходів та пандуса. Передній двір облаштовано бруківкою, змуровано з каменю фундамент та з «рваної» цегли стовпчики огорожі, облагороджено прилеглу територію. У всіх приміщеннях амбулаторії зроблено ремонт, виконано монтаж електропроводки та освітлення з використанням енергозберігаючих LED-світильників, виконано монтаж систем каналізації та опалення, встановлено твердопаливний котел. Частина аптечного приміщення має окремий вхід. Всі приміщення амбулаторії вже умебльовані. Підведено швидкісний інтернет», - йдеться у повідомленні громади.

Так виглядала будівля до реконструкції

До відкриття залишилось господарський двір, частину прилеглої вулиці та тротуару. Крім того, планують ще озеленити територію.

«Маємо в планах висадити туї, «сизу» ялину та декоративні кущі. Також завдяки спонсорам закупимо та встановимо євро-штахети. Крім цього найближчими днями чекаємо завершення процедури підключення амбулаторії до мережі електропостачання», - повідомляють на сторінці ОТГ у соцмережі.

Фото зі сторінки Іванівської ОТГ

Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)Новини Вінниці / Нова амбулаторія у Гущинцях на Вінниччині готова до відкриття: будували за кошти громади (ФОТО)