«Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО)

Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО)

У Вінниці завершився 12-й відкритий турнір з футзалу «Новорічні зустрічі». Змагання проходили 9-11 січня на майданчику палацу дітей та юнацтва. Грали діти молодшого шкільного віку – вінницькі колективи, а також команди з Козятина та Хмільника. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної федерації футболу.

У Вінниці завершився 12-й відкритий турнір з футзалу «Новорічні зустрічі». Змагання проходили 9-11 січня на майданчику палацу дітей та юнацтва. Грали діти молодшого шкільного віку – вінницькі колективи, а також команди з Козятина та Хмільника. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної федерації футболу.

Організували турнір адміністрація Палацу дітей та юнацтва, міський спорткомітет, обласні відділення НОКУ, федерація футболу і облспортуправління. «Новорічні зустрічі» започаткував заслужений тренер України, головний суддя змагань Микола Кривов’язюк.

На змаганнях стартували вісім команд. Фаворитами вважалися вінницькі  «Прем’єр-Нива», ДЮСШ Блохіна і Бєланова і «Мрія», сформована із гравців школи «Темп».

Грали юні футболісти футзальним м’ячем, але за міні-футбольними правилами. Тобто без аутів, але з кутовими. Це додавало динаміки і боротьби на всіх ділянках майданчика. До речі, за словами співорганізатора змагань Дмитра Маліновського, саме так проводяться дитячі турніри в Європі.

Команди-учасниці були розподілені на дві групи, після чого пройшли стикові ігри за медалі. В матчі за бронзові нагороди «Балкани» (Хмільник) переграли «Вінсмарт» – 7:3. Це новий вінницький колектив, тренування якого відбуваються в районі олієжиркомбінату.

До фіналу вийшли «Мрія» та «Прем’єр-Нивою». Поєдинок між ними виявився нервовим, напруга у ньому зашкалювала. Обом фіналістам не бракувало глядацької підтримки, емоції батьків били через край.

Перший тайм, попри обопільні атаки, виявився «сухим». У середині другого тайму двічі відзначився «мрійник» Артем Кельц – після індивідуального проходу та після добивання.

Нивівці на фініші відіграли один м’яч та продовжили тиснути на ворота суперника. Все ж, «Мрії» вдалося вистояти – 2:1. Це вже ювілейний, десятий тріумф господарів майданчика в турнірах «Новорічні зустрічі».  

На урочистому нагородженні всі команди отримали новорічні подарунки і грамоти. А призери – ще й медалі і Кубки. Також призи обласного відділення НОКУ вручили кращим гравцям змагання.

Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО) Новини Вінниці / «Новорічні зустрічі» юних футболістів вдванадцяте пройшли у Вінниці (ФОТО)