Новим президентом вінницької «Ниви» став її 27-річний нападник

Новини Вінниці / Новим президентом вінницької «Ниви» став її 27-річний нападник

Колишній президент вінницької «Ниви» Вадим Кудіяров через Facebook офіційно представив футбольній спільноті міста свого наступника. Віднині клуб очолюватиме 27-річний Артур Загорулько.

Колишній президент вінницької «Ниви» Вадим Кудіяров через Facebook офіційно представив футбольній спільноті міста свого наступника. Віднині клуб очолюватиме 27-річний Артур Загорулько.  

«Вболівальники добре знають його, як гравця нашого клубу. 21 січня, відбувся останній етап передачі прав власності клубу. Артур Загорулько отримав їх без усілякої компенсації», - зазначив В.Кудіяров у дописі про нового президента «Ниви».

Він сподівається, що за Загорулька «Нива» збереже плідну співпрацю із провідними футбольними школами регіону, а також продовжить співпрацювати із міською та обласною владою.

Що відомо про нового керівника клубу? Він народився в Одесі, у 2012 році потрапив у донецький «Шахтар», але в основний склад команди за 6 шість років так і не пробився. У сезоні 2013/14 грав у другій лізі за «Шахтар-3». За підсумками сезону портал football.ua назвав його лідером цієї команди, відзначивши внесок футболіста, який навесні забив кілька важливих м'ячів.

Наступний сезон Загорулько провів у молодіжній першості, ставши з 17 м'ячами в 22 іграх його найкращим бомбардиром.

Після закінчення турніру Артур підписав орендну угоду з луганською «Зорею». У складі луганчан нападник дебютував у 27 жовтня 2015 року, а в Прем'єр-лізі вперше зіграв 7 листопада.

З 23 лютого 2016 року Загорулько став гравцем «Іллічівця» на умовах оренди до кінця сезону 2015/16. А 5 серпня 2016 року перейшов на правах оренди до складу полтавської «Ворскли». За півтора сезони зіграв за клуб у 36 матчах Прем'єр-ліги, забивши лише два голи і на початку 2018 року повернувся в «Шахтар».

З 31 серпня 2018 року він став гравцем винниківського «Руху», а у 2019-му опинився у вінницькій «Ниві», за яку провів 18 ігор та забив 8 голів.

Макс Мельник

22 січня, 2021