Окупанти завдали ракетного удару по Хмельницькій області

Новини Вінниці / Окупанти завдали ракетного удару по Хмельницькій області

Російська армія сьогодні, 6 жовтня, завдала удару по території Хмельницької області. Вибухи пролунали під час повітряної тривоги. Її в регіоні оголосили о 5:40, а за 10-15 хвилин після того у соцмережах почали повідомляти про звуки вибухів. Відбій повітряної тривоги на Хмельниччині оголосили о 6:09.

«Сьогодні вранці під час повітряної тривоги ворог завдав удару по території нашої області. Було чути звуки вибухів. За попередньою інформацією, постраждалих нема», - зазначив очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій..

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин підтвердив ракетний удар. Він зазначив, що ситуація у місті контролюється.

«Вранці зафіксовані ракетні удари по Хмельницькій області. В громаді ситуація контрольована. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги», - написав мер у соцмережах.

Як уточнив речник Повітряних сил Юрій Ігнат, удар по Хмельниччині, який противник завдав ракетами Х-22, здійснювався з території Білорусі. Росіяни підняли у небо 4 літаки Ту-22 М3 стратегічної авіації.

P.S. Пізніше Гамалій розповів та показав наслідки.

Олег Верлан

6 жовтня, 2022