Оперативна інформація про 720-у добу збройної агресії Російської Федерації проти України

Новини Вінниці / Оперативна інформація про 720-у добу збройної агресії Російської Федерації проти України

Протягом минулої доби російські окупаційні сили здійснили 5 ракетних та 113 авіаційних ударів, а також провели 135 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, наслідком чого стали поранення серед цивільного населення та пошкодження цивільної інфраструктури. Населені пункти дев'яти областей України опинилися під артилерійським вогнем.

Зазначено, що на різних напрямках військових дій українські воїни відбили 84 бойових зіткнення. Найбільш активна ситуація склалася на Мар’їнському напрямку, де ЗСУ відбили 35 атак противника. Також зазначається про спроби окупантів оточити місто Авдіївка, проти яких відбулися 22 атаки ворога.

Усього протягом доби авіація ЗСУ провела удари по 13 районах зосередження ворожого особового складу, озброєння та техніки, а також знищено 7 розвідувальних безпілотників. Ракетні війська також завдали удару по 7 районах зосередження ворожого особового складу та одиниць техніки.

Ситуація на фронті залишається напруженою, проте ЗСУ продовжують активно стримувати ворога та завдавати удару у відповідь на агресію.