Оперативна інформація щодо російського вторгнення

Новини Вінниці / Оперативна інформація щодо російського вторгнення

Протягом минулої доби було 104 бойових зіткнення.

Окупанти завдали 13 ракетних та 56 авіаційних ударів по позиціях українських військ і населених пунктах. На жаль, серед цивільного населення є загиблі та поранені внаслідок російських терористичних атак.

Авіаційні удари проти українських позицій були завдані в різних регіонах країни, зокрема, в Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Бойові дії також активно велися на всіх напрямках фронту, включаючи Волинський, Поліський, Сіверський, Слобожанський, Куп'янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Новопавлівський, Оріхівський та Херсонський напрямки.

Попри активність російських військ, українські захисники продовжують відстоювати свої позиції й відбивати атаки ворога. Наприклад, на Куп'янському напрямку вдалося відбити атаку в районі населеного пункту Берестове Харківської області. На Лиманському напрямку українські війська успішно відбили 19 атак в різних районах Луганської та Донецької областей.

Авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу ворога. Також, силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 1 керовану авіаційну ракету Х-59 та 3 розвідувальні БпЛА противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу противника.

 

Михайло Білик

25 квітня, 2024