Парасольку у руки: на вінничан чекає дощовий тиждень

Новини Вінниці / Парасольку у руки: на вінничан чекає дощовий тиждень

Після спекотної першоквітневої погоди вінничанам слід підготуватися до періоду дощів і зниження температури. Більш того вночі вона – температура навіть до нуля «впаде». Тому не варто забувати про парасольки та теплий одяг…

Після спекотної першоквітневої погоди вінничанам слід підготуватися до періоду дощів і зниження температури. Більш того вночі вона – температура навіть до нуля «впаде» чи нижче. Тому не варто забувати про парасольки та теплий одяг…

За даними Укргідрометцентру, з 2 квітня погода суттєво «погіршиться». По-перше, знову очікуються мінливі дощі, а по-друге, температура повітря повільно, але падатиме. Це особливо буде відчутно вночі, коли калюжі замерзатимуть.

Проте дощитиме не постійно. Портал Sinoptik запевняє, що опади можливі до кінця тижня, а далі потеплішає до +11-12 градусів. Хоча вже 7 квітня знову прогнозують дощі.

За даними Gismeteo, перша декада квітня відрізнятиметься мінливою погодою у плані опадів. Денна температура буде від +9, проте вночі, починаючи з неділі, можливо зниження нижче 0 градусів.  

Олеся Рудницька

1 квітня, 2021