Парламентарка з Вінниці виграла суд у поліцейського та сподівається на зняття арешту з майна

Новини Вінниці / Парламентарка з Вінниці виграла суд у поліцейського та сподівається на зняття арешту з майна

Київський апеляційний суд скасував «скандальне» рішення судді Печерського райсуду столиці, за яким народну депутатку від «Голосу» вінничанку Олександру Устінову намагалися змусити видалити пост про Євгена Шевцова, відшкодувати йому моральну шкоду та через яке було накладено арешт на її майно - квартиру і машину.

Нагадаємо, «історія» протистояння слідчого ГСУ Нацполіції та парламентарки почалася у 2020 році. Тоді галасу наробив сюжет «Бигус.інфо» про отримане родиною поліцейського приміщення після «гальмування» справи «чорних реєстраторів». Устінова направила тодішньому очільнику МВС Авакову листа за підписом 50 нардепів із запитом, чи була перевірка інформації журналістів.

Після депутатського запиту на сторінці Facebook користувача під ніком «Евгений Шевцов» з’явився скандальний пост… Далі були судові «розборки».

«Сьогодні закінчилася півторарічна історія моєї війни по судам з Євгеном Шевцовим, одним із керівників в Нацполіції. Ну тим, що обзивав мене «тупой овцой, обезьяной, умственно отсталым чучелом» та багатьма іншими епітетами», - зазначила сьогодні, 12 листопада, О.Устінова.

Вона нагадала, що за цей час пережила «6 судів, більше року тяганини, кілька місячних зарплат на адвокатів, арешт моєі машини та квартири та багато інших «приємностей». Але вона виграла апеляцію проти правоохоронця.

«Тепер можна буде нарешті зняти арешти з майна», - зазначила вінничанка.

Олег Верлан

12 листопада, 2021