Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)

В селі Струсів Тернопільської області у ДТП вранці 3 серпня потрапив рейсовий автобус «Вінниця – Яремче». Як зазначають у місцевих ресурсах, причиною аварії стало зіткнення з вантажівкою.

В селі Струсів Тернопільської області у ДТП вранці 3 серпня потрапив рейсовий автобус «Вінниця – Яремче». Як зазначають у місцевих ресурсах, причиною аварії стало зіткнення з вантажівкою.

Як повідомляє Т1 Новини, автобус рухався у напрямку Бучача. З фото видно, що сильний удар був саме на водійське місце пасажирського автобуса.

За словами свідків ДТП, на момент аварії в рейсовому автобусі «Вінниця-Яремче» перебувало більше двох десятків пасажирів. Відомо, що в аварії постраждало як мінімум четверо людей.

«Всі живі. Шофер походу тяжкий, як я бачив, то було біля мого дому. І одному чоловікові поламало ноги. А так переляк і забої, синяки», – написав в соцмережі очевидець Назар Зелінський.

За попередньою інформацією, у вантажівки, що їхала попереду автобуса, під час руху відірвався причеп. Також на фото є аншлаг «Калуш – Івано-Франківськ», який дещо сплутав багатьох щодо маршруту автобусу. Поліція розпочала розслідування інциденту.

Відео за посиланням

Фото та відео Андрій Станько та Т1 Новини.
 

Новини Вінниці / Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Пасажири вінницького автобусу потрапили у жахливу ДТП на Тернопільщині (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

4 серпня, 2019