Патрульні затримали наркозбувача

Новини Вінниці / Патрульні затримали наркозбувача

Чоловік у Вінниці намагався втекти з наркотиками та психотропами від поліції

Патрульні затримали 38-річного чоловіка, якого підозрюють у збуті наркотиків. Інцидент стався 10 квітня, коли поліціянти зупинили автомобіль Volkswagen через порушення Правил дорожнього руху. Під час розмови з водієм вони підозрювали його у кермуванні авто у стані наркотичного сп’яніння та запропонували медичний огляд, але водій відмовився.

"Під час документування правопорушення водій спробував втекти від правоохоронців, прихопивши з салону автомобіля два пакети із забороненими речовинами.

Під час проведення процесуальних дій на місці події, слідчі Відділення поліції №1 Вінницького районного управління вилучили у затриманого близько 100 грамів амфетаміну, 20 грамів марихуани та електронні ваги.

Вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру та обрання запобіжного заходу", - зазначено у повідомленні.

На водія складено протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесено постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП. За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Патрульні затримали наркозбувачаНовини Вінниці / Патрульні затримали наркозбувачаНовини Вінниці / Патрульні затримали наркозбувача