Передумали: у місті на Вінниччині відновили опалювальний сезон

Новини Вінниці / Передумали: у місті на Вінниччині відновили опалювальний сезон

Сьогодні, 16 квітня, на території Барської громади на Вінниччині мав завершитись опалювальний сезон для бюджетних установ та населення, яке проживає в приватних і багатоквартирних будинках та використовує природній газ і електроенергію для їх опалювання та отримує пільги і субсидії.

Сьогодні, 16 квітня, на території Барської громади на Вінниччині мав завершитись опалювальний сезон для бюджетних установ та населення, яке проживає в приватних і багатоквартирних будинках та використовує природній газ і електроенергію для їх опалювання та отримує пільги і субсидії. Таке розпорядження міський голова Володимир Саволюк підписав 13 квітня.

Не відомо, чи встигли відключити тепло у дитсадках громади та в місцевій лікарні, але сьогодні з'явилось нове розпорядження мера, яким опалювальний сезон у соціальних закладах поновлюється.  

"У зв'язку із погіршенням погодних умов і пониженням середньодобової температури, відновити опалювальний сезон із 17 квітня для дошкільних навчальних закладів та КНП "Барська міська лікарня" до підвищення середньодобової температури повітря", - йдеться у документі.

Сергій Маламура

16 квітня, 2021