Переховувався на горищі друга: на Вінниччині розшукали зниклого підлітка

Новини Вінниці / Переховувався на горищі друга: на Вінниччині розшукали зниклого підлітка

Три дні рідні шукали у Піщанці 14-річного хлопця, який разом з матір’ю пас худобу, а потім пішов додому, але так і не повернувся. Вранці 10 листопада залучили поліцію. За кілька годин хлопця розшукали. Виявляється, він «втомився» допомагати» рідним, тому «зник»…

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку, до поліції звернулась тітка підлітка. Вона розповіла, що той зник ще 7 листопада.

Місцеві бачили хлопця у Піщанці, але додому той не повертався. Виявилося, що підліток і раніше «тікав» з дому, аби не допомагати матері по господарству. Тож рідні шукали його самотужки і лише через три дні звернулися за допомогою в поліцію.

На пошуки хлопчика залучили поліцейських Тульчинського районного відділу поліції. Правоохоронці перевірили закинуті будинки, місця де міг знаходитися неповнолітній, опитали його друзів.

Зрештою зниклого знайшли у селищі - у товариша вдома. Підліток жив на горищі. Свій вчинок він пояснив тим, що не хотів виконувати хатні обов’язки.

З  матір’ю та її нащадком поліцейські провели профілактичну бесіду, аби у майбутньому такі випадки не траплялись. Чи допоможе?..

Макс Мельник

11 листопада, 2021