Переобладнав склад на горілчаний магазин: у Вінниці затримали торговця фальсифікатом

Новини Вінниці / Переобладнав склад на горілчаний магазин: у Вінниці затримали торговця фальсифікатом

У Вінниці 46–річний місцевий житель в орендованому складському приміщенні облаштував «точку» зі зберігання та продажу алкоголю сумнівної якості без відповідної ліцензії. Під час обшуку там вилучили понад 800 літрів фальсифікату.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців надійшла оперативна інформація щодо незаконного зберігання та продажу алкогольної продукції невідомого походження. Її перевірили.

Під час обшуку орендованого складського приміщення, яке належить 46–річному місцевому жителю, там знайшли картонні коробки, у яких знаходились 86 тетрапаків алкогольної продукції по 10 літрів кожен.

На підставі зібраних доказів слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Макс Мельник

23 серпня, 2022