«Переслідування Порошенка – “шоу” для порятунку рейтингів влади», – Василь Зернецький

Новини Вінниці / «Переслідування Порошенка – “шоу” для порятунку рейтингів влади», – Василь Зернецький

Володимир Зеленський та його Офіс намагаються перевести увагу від власних провалів, переслідуючи п’ятого Президента Петра Порошенка. Про це заявив член політради партії «Європейська Солідарність», куратор «ЄС» на Вінниччині Василь Зернецький.

У відеоблозі для YouTube-каналу Вінниця.Now політик зазначив, що влада переймається лише власними рейтингами і не думає про проблеми, що накопичились у державі за 2,5 роки керівництва Зеленського.

«Замість того, щоб зміцнювати обороноздатність країни, перейматися за кризу в енергетичній сфері, за віялові відключення електроенергії, за ризики аварій на атомних електростанціях, за невиплату коштів бійцям на передовій, за державне оборонне замовлення, Зеленський займається переслідуванням лідера опозиції, тому що найбільше, що його турбує, це не держава, не життя українських громадян, а політичні рейтинги, відосики та інші шоу, які він так полюбляє».

Чергове «шоу» зі звинуваченнями лідера націонал-демократичної опозиції Петра Порошенка у державній зраді «видали в етер» саме зараз, тому що рейтинги Зеленського почали обвалюватись катастрофічними темпами, – переконаний Василь Зернецький.

«Чому саме зараз? Тому що, згідно нещодавніх рейтингів, політична партія «Європейська Солідарність» посідає перше місце у списку парламентських партій і Зеленському від цього страшно», – заявив він.

При цьому, каже Зернецький, нинішній президент особисто скоїв злочини, за які хоче звинуватити Порошенка:

«Це Зеленський поставив державу на межу енергетичної кризи, домовляючись із Путіним та Лукашенком про поставку електроенергії, а звинувачує Петра Порошенка у тому, що він не допустив кризи, відмовившись від поставок російського газу та вугілля. Це Порошенко, а не Зеленський, відвоював дві третини Донбасу, а Зеленський може лише розповідати про те, які колись погані були попередники. Жодного результату влада не дає, і намагається замінити їх зміною акцентів».

Детальніше про те, як Офіс президента намагається втримати владу шляхом тиску на опозицію – у відеоблозі Василя Зернецького.