Перевірка підтвердила готовність «Вінницяміськтеплоенерго» до опалювального періоду

Новини Вінниці / Перевірка підтвердила готовність «Вінницяміськтеплоенерго» до опалювального періоду

Впродовж 6 місяців працівники комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» здійснювали підготовку до опалювального сезону. Наразі всі планові заходи знаходяться на завершальному етапі.

За результатами перевірки, яка проводилась з 13 по 15 вересня за участю представників Управління Держенергонагляду у Вінницькій області, відповідно до «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду», затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. за № 620/378, отримало Акт готовності до роботи в опалювальний період 2022-2023 рр.

У міжопалювальний період підприємство провело ремонтно-профілактичні та налагоджувальні роботи у всіх 48 котельнях, 63 центральних теплових пунктах, 418 індивідуальних теплових пунктах та у 1445 теплових камерах. Одночасно відбулися гідравлічні випробування теплових мереж, загальною протяжністю 175 км у двотрубному виконанні. Були проведені роботи з планової повірки приладів обліку теплової енергії, природного газу, електричної енергії та холодної води. Роботи з капітального ремонту тепломереж було проведено на 16 ділянках. Наразі завершуються роботи із заміни аварійних мереж на 6 ділянках.

«Комунальники докладають всіх зусиль для того, щоб під час опалювального сезону у будинки вінничан здійснювалось якісне постачання гарячої води та тепла», – каже директор департаменту міського господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.