Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)

У Великодню ніч з 18 на 19 квітня митрополит Вінницький і Барський Симеон звершив святкову Пасхальну заутреню та Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Вінниці. Під час Літургії митрополит Симеон разом з духовенством підніс молитву про припинення епідемії COVID-19 та зцілення хворих.

У Великодню ніч з 18 на 19 квітня митрополит Вінницький і Барський Симеон звершив святкову Пасхальну заутреню та Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Вінниці. Під час Літургії митрополит Симеон разом з духовенством підніс молитву про припинення епідемії COVID-19 та зцілення хворих.

Про це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ).

Після Літургії митрополит Симеон звершив чин освячення Артоса, а також прочитав молитви на освячення пасок, м’яса та яєць. Владика Симеон привітав усю паству, яка перебуваючи вдома молилась під час перегляду відеотрансляції святкового богослужіння зі світлим святом Воскресіння Христового.

Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Під час Пасхального богослужіння у кафедральному соборі Вінниці митрополит Симеон читав молитву за зцілення хворих (ФОТО, ВІДЕО)
Олеся Рудницька

19 квітня, 2020