Пікантна вистава «Мегери» у суботу у Вінниці! Це історія, яка не залишить байдужим нікого

Новини Вінниці / Пікантна вистава «Мегери» у суботу у Вінниці! Це історія, яка не залишить байдужим нікого

Феноменальна вистава «Мегери», на яку у столиці треба вишукувати квитки, у суботу вперше у Вінниці!

3 червня о 18.00 на сцені Вінницького театру ім. Садовського відбудеться єдиний показ надзвичайної комедійної вистави «Мегери», у якій неповторний акторський дует: геніальний народний артист України й улюбленець публіки Олексій Вертинський та зірка популярних серіалів і один із найкращих акторів Національного академічного театру ім. Лесі Українки Артем Ємцов зіграють…жінок!

Пекельні розмови! Ненависть на межі неможливого! Сарказм та іронія у кожному слові!

Екстравагантна й пікантна вистава «Мегери» — це історія, яка не залишить байдужим нікого!

— Скажемо улюбленою фразою самого ж Вертинського: «Це буде божественно!» — гарантують співорганізатори гастролей — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — «Мегери» — дійсно феноменальна постановка! Неординарна, іскрометна й карколомна! Глядачів чекають незабутні емоції та щире захоплення від феєричного перформансу.

В основі вистави «Мегери» — знаменита п’єса «Горгони» видатного американського драматурга Дона Нігро.

«Мегери» — це шалена розмова двох зірок Голлівуду 60-х, легендарних актрис на ім'я Рут і Мілдред, які на схилі літ вирішили повернути собі любов шанувальників, знявшись у фільмі жахів.

Вічні суперниці зійдуться у справжньому двобої і за визнання прихильників битимуться не на життя, а на смерть… Із однією поправкою: фемінітив тут недоречний, адже їхні ролі виконуватимуть чоловіки!

Не втрачаючи дотепності та сарказму, вони не шкодуватимуть шпильок один для одного. І змусять глядачів щиро та гучно сміятися просто без упину!

У виставі буде все: закулісні будні, пекельні лайки, яким позаздрять кондуктори та продавчині з ринку, гризня та суперечки стосовно минулого та усіх колишніх…

— Ця п’єса написана про двох старих голлівудських мегер. Я її сам знайшов! Вона мені так сподобалася, що я подумав: а чого б не зіграти? Запитав у нашої режисерки Олі Гаврилюк: «А ти б наважилася на нас поставити цю п’єсу?». Вона прочитала і говорить: «Блєск! Робимо»! — ділиться Олексій Вертинський. — Я люблю смачні, елегантні, іронічні речі. Люблю і сам експериментую тисячу й один раз. Тож для мене була тільки насолода — спробувати щось таке зіграти. Роль у виставі «Мегери» непроста і взагалі там проблема значно крутіша, ніж просто «бабські виверти».

Приходьте у суботу, 3 червня, о 18.00 у театр ім. Садовського на виставу «Мегери» за найсильнішими враженнями і насолодою блискучою грою Олексія Вертинського та Артема Ємцова у Вінниці.

Буде яскраво, іронічно, смішно, правдиво, щиро, талановито і незабутньо!

Квитки на виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

1 червня, 2023