Після «бойових комарів» російських окупантів почали заражати українські миші

Новини Вінниці / Після «бойових комарів» російських окупантів почали заражати українські миші

Нещодавно російські загарбники намагались прорвати оборону ЗСУ поблизу Вугледара на Донеччині. Російський пропагандист Дмітрій Стєшин знайшов одразу декілька причин того, чому операція окупантів зазнала фіаско у Павлівки. Серед чинників він назвав гризунів. Виявляється українські миші інфікували росіян.

Зазначимо, роками росіяни на своїх пропагандистських ресурсах розповідали про «біолабораторії» в Україні із секретною «біозброєю». На початку війни вони «побачили» на озброєнні українців «бойових гусаків», «бойових кажанів»… У жовтні скаржились на «300 тисяч комарів», які нищать росіян. Тепер до справи взялись українські миші.

Окупанти намагались зайняти Павлівку, аби вийти до Вугледару. Невдачу пропагандист пов’язав з тим, що у місті багато української техніки, «координати якої відомі», а також з тим, що гризуни позаражали туляремією….  

Публікуємо повідомлення «воєнкора» мовою оригиналу.

«У мышей от изобилия случился демографический взрыв. Жрут все – порохА, сигареты, разгрузки, язычки берцев и т.д. Мой камрад Тема уехал на больничку предположительно с туляремией (болел, знаю что это)», — пояснив Стєшин.

Додамо, що на цій ділянці лінія фронту практично була не змінною з березня.  

Олег Верлан

10 листопада, 2022