Поблизу Вінниці молодики вирішували суперечки зі зброєю та кулаками

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці молодики вирішували суперечки зі зброєю та кулаками

Справжні розборки зі стріляниною, бійкою та пошкодженням авто відбулися у Сосонці Вінницького району. Після з’ясування відносин до вінницької поліції звернулися всі учасники конфлікту. Правоохоронці намагаються з’ясувати, хто з дійових осіб у якій мірі винен у хуліганських діях.

Справжні "розбірки" зі стріляниною, бійкою та пошкодженням авто відбулися у Сосонці Вінницького району. Після з’ясування стосунків до вінницької поліції звернулися всі учасники конфлікту. Правоохоронці намагаються з’ясувати, хто з дійових осіб у якій мірі винен у хуліганських діях.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, першим звернувся до поліції 26-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що його і товариша травмовано зі зброї. Кривдник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На місці події поліцейські з’ясували, що між молодиками виник конфлікт. Після цього 29-річний «стрілок» дістав зброю зі свого автомобіля та здійснив кілька пострілів у бік супротивників. На постріли із закладу вибігли інші відвідувачі. Травмовані хлопці разом із односельцями побили «стрілка» та пошкодили його автомобіль.

Слідством відкриті два кримінальні провадження за ч. 2 та  4 ст. 296 КК України (хуліганство). Правова кваліфікація дій усіх учасників конфлікту поліцією буде надана в ході розслідування кримінальних проваджень. Зброя вилучена та направлена на експертизу.

Макс Мельник

27 січня, 2020