Подробиці стрілянини на Вінниччині. Про підозру оголошено трьом молодикам

Новини Вінниці / Подробиці стрілянини на Вінниччині. Про підозру оголошено трьом молодикам

Під час розслідування інциденту, що стався поблизу автовокзалу у місті Бар на Вінниччині, з’ясувалося, що до нанесення поранень 34-річному чоловіку причетні троє місцевих мешканців. Усім молодикам повідомлено про підозру.

Під час розслідування інциденту, що стався поблизу автовокзалу у місті Бар на Вінниччині, з’ясувалося, що до нанесення поранень 34-річному чоловіку причетні троє місцевих мешканців. Усім  молодикам повідомлено про підозру.

Нагадаємо, вранці 13 липня неподалік нічного клубу «Патіфон» у м. Бар стріляли у чоловіка. Його госпіталізовано з численними пораненнями. У поліції наголошували на тому, що чоловіка поранив 21-річний знайомий через давні недружні відносини. Наразі виявлено інші подробиці.  

Як зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області, до конфлікту із 34-річним чоловіком причетні троє місцевих мешканців. Грубо порушуючи громадський порядок, виявляючи свою зневагу до існуючих норм та правил поведінки в суспільстві, вони нанесли численні тілесні ушкодження потерпілому, використовуючи ніж та пристрій для відстрілу гумових куль.

Наразі всім трьом молодикам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Жмеринською місцевою прокуратурою готуються клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без права на застосування застави. Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

15 липня, 2019