Поламані пам’ятники: Сабарівське кладовище у Вінниці опинилося в епіцентрі смерчу (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Поламані пам’ятники: Сабарівське кладовище у Вінниці опинилося в епіцентрі смерчу (ВІДЕО)

Як писав Парижі, вранці 18 серпня стало відомо про близько 15 поламаних надгробків на Сабарівському кладовищі у Вінниці. Деякі з них були розтрощені. Наразі у поліції кажуть, що людський фактор не виключається, як і природній.

Як писав NaПарижі, вранці 18 серпня стало відомо про близько 15 поламаних надгробків на Сабарівському кладовищі у Вінниці. Деякі з них були розтрощені. Наразі у поліції кажуть, що людський фактор не виключається, як і природній. Саме смерч наразі є версію "№1".

У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області зазначили виданню, що за показами свідків напередодні ввечері саме над цвинтарем пронісся потужний ураган. На відео чудово видно, що смерч вирував над могилами.

Саме тому слідчі поки не відкидають версію як з вандалами, так і природнім явищем, як винуватцем руйнування гранітних споруд.

Новини Вінниці / Поламані пам’ятники: Сабарівське кладовище у Вінниці опинилося в епіцентрі смерчу (ВІДЕО)Новини Вінниці / Поламані пам’ятники: Сабарівське кладовище у Вінниці опинилося в епіцентрі смерчу (ВІДЕО)
Олег Верлан

18 серпня, 2021