Поліклініка Вінницької міської лікарні №1 відновила свою роботу (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Поліклініка Вінницької міської лікарні №1 відновила свою роботу (ВІДЕО)

У Вінниці через спалах ковіду у медичних працівників МКЛ №1 заклад закрили з 2 до 12 листопада на карантин, а лікарів відправили на лікування та самоізоляцію.

У Вінниці через спалах COVID-19 у медичних працівників МКЛ №1 закрили поліклініку з 2 листопада на карантин, а лікарів відправили на лікування та самоізоляцію.

Однак, вже з 16 листопада медики вийшли на роботу й готові надавати допомогу пацієнтам. Наразі клініка працює в 2 зміни з 8:00 до 14:00 та з 14:00 до 20:00.

Як розповіла кореспондентам телеканалу "Віта" лікар-ендокринолог МКЛ №1 Наталія Псюк, для того, аби пацієнти отримали консультацію спеціаліста поліклініки, необхідно електронне направлення сімейного лікаря.

"На сьогоднішній день, якщо пацієнт наполягає самостійно на консультації, або не має електронного направлення, ми маємо змогу надавати платні послуги до яких входять консультації вузьких спеціалістів, які сьогодні працюють в поліклініці", - додає Н.Псюк.

У свою чергу директор КНП Вінницької міської клінічної лікарні №1 Костянтин Ліваківський каже:

"Три лікарі залишаються на лікарняному, але загальна наявність лікарів дозволила відновити роботу всіх кабінетів поліклініки".