Понад місяць поліцейські шукали підозрюваного у пограбуванні вінничанина

Новини Вінниці / Понад місяць поліцейські шукали підозрюваного у пограбуванні вінничанина

Ще 7 вересня у Вінниці зловмисник пограбував авто, в якому знаходився водій. Мабуть крадій був професіоналом й зміг добре "замісти" сліди, адже поліції знадобилось більше місяця аби встановити його особу й нарешті розшукати.

Ще 7 вересня у Вінниці зловмисник пограбував авто, в якому знаходився водій. Мабуть, крадій був професіоналом й зміг добре сховати сліди, адже поліції знадобилось більше місяця аби встановити його особу й нарешті розшукати.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 7 вересня близько 23.00 до поліції із заявою про пограбування звернувся 47-річний чоловік. Заявник повідомив, що на вулиці Київській невідомий чоловік зненацька відкрив двері автомобіля та на його очах з пасажирського сидіння забрав мобільний телефон «Самсунг». 

Завдяки вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські встановлювали особу зловмисника. А вже 18 жовтня його затримали.

Зловмисником виявився 27-річний вінничанин. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. У вчиненому зловмисник зізнався та розповів, що телефон потерпілого продав незнайомцю. 

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 4-х років ув’язнення.