Понад тонну алкогольного фальсифікату виявили правоохоронці на підпільному «заводі» на Вінниччині

Новини Вінниці / Понад тонну алкогольного фальсифікату виявили правоохоронці на підпільному «заводі» на Вінниччині

Невеличкий лікеро-горілчаний завод облаштував у власному гаражному приміщенні мешканець Крижополя. Там він виготовляв алкогольні напої сумнівної якості, розливав їх у пластикові ємності та перепродував постійним клієнтам.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, викрили діяльність зловмисника дільничні офіцери.

Під час реалізації оперативної інформації щодо незаконного зберігання та продажу алкогольної продукції невідомого походження працівники поліції на підставі ухвали суду провели обшук на території домоволодіння. У гаражному приміщенні поліцейські вилучили обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, електронні ваги, різного виду ємності, а також понад тонну алкогольної продукції невідомого походження у бочках та тетрапаках.

На підставі зібраних доказів 16 серпня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до п’яти років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

Макс Мельник

17 серпня, 2022