Попався на дрібничці. Досвідчений рецидивіст-«мокрушник» викрав в адміністраторки магазину на Вінниччині телефон

Новини Вінниці / Попався на дрібничці. Досвідчений рецидивіст-«мокрушник» викрав в адміністраторки магазину на Вінниччині телефон

У Жмеринці 18 липня правоохоронці затримали 58–річного доволі досвідченого рецидивіста. Маючи за плечима 35 років у в’язниці, житель Донеччини, який перебрався до Вінницької області, близько 11.20 витягнув з кишені адміністраторки магазину мобільний телефон.

Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Вінницької області, жінка відразу виявила відсутність ґаджета та помітила чоловіка, який вчинив крадіжку.

Потерпіла зателефонувала до поліції та надала поліцейським опис зловмисника. Екіпаж групи реагування патрульної поліції, який ніс службу неподалік місця вчинення злочину, на одній з вулиць міста помітив зловмисника та відразу його затримав.

Поліцейські з’ясували, що затриманий раніше судимий за вбивство та інші злочини. Загалом він провів у в’язниці 35 років. По суті, людина попалась на дрібничці. Складається враження, що чоловік ніби сам хотів повернутися до звичного середовищі у неволі.  

Слідством рецидивісту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 185 ККУ (крадіжка), що передбачає до 8 років за ґратами.