Попри війну. У Вінниці відновлюють ремонтні роботи в багатоповерхівках

Новини Вінниці / Попри війну. У Вінниці відновлюють ремонтні роботи в багатоповерхівках

У Вінницькій міській територіальній громаді відновлюють роботи з капітальних ремонтів конструктивних елементів в багатоквартирних будинках, які були розпочаті до початку військового вторгнення російських окупантів в Україну. Це ті роботи, які проводять як на умовах співфінансування з мешканцями, так і для будинків, де створені ОСББ, і які обрали ремонт інженерних мереж по програмі підтримки об’єднань співвласників.

Про це повідомляють у міськраді.

«Наразі ми відновлюємо ремонтні роботи дахів, інженерних мереж, герметизуємо міжпанельні стики, лагодимо ліфти та облаштовуємо пандуси. Це ті роботи, які були розпочаті до війни з Росією. Не завершити їх буде неправильно, адже жителі чекають на виконання цих робіт. Поки жодних ремонтів на інших об’єктах розпочинати не будемо, очікуємо завершення військових дій в Україні», - розповів директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Нагадаємо, що з початку року, до початку війни Росії проти України, у семи вінницьких багатоповерхівках відремонтували інженерні комунікації, в одному висотному будинку провели капремонт ліфта.

Олеся Рудницька

11 березня, 2022