Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)

Новини Вінниці / Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)

Сьогодні, 24 вересня, у Вінниці розпочалась чергова 45 сесія облради. Вона має бути останньою черговою у цьому скликанні. Як повідомляють у пресслужбі обласної ради, на засідання прийшли 44 депутати з 84-х.

Сьогодні, 24 вересня, у Вінниці розпочалась чергова 45 сесія облради. Вона має бути останньою черговою у цьому скликанні. Як повідомляють у пресслужбі обласної ради, на засідання прийшли 44 депутати з 84-х.

Голова ради Анатолій Олійник звернувся до депутатів та всіх учасників засідання з вимогою дотримуватись встановлених правил і норм щодо карантину, фізичної дистанції між учасниками засідання та використовувати відповідні засоби індивідуального захисту.

"Враховуючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України, а також можливості приміщення обласної Ради для розміщення депутатів, з дотриманням дистанції між місцями для сидіння депутатів, в сесійній залі відведено 53 робочих місця з планшетами для голосування депутатів за допомогою системи «Рада» та 31 робоче місце за столами для голосування депутатів рукою", - розповів А.Олійник.

На початку засідання він також озвучив заяви депутатів Олександра Крученюка щодо його виходу з фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у Вінницькій обласній Раді та складання повноважень керівника цієї фракції, а також Сергія Кривешка про його вихід з фракції Вінницької територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка в обласній Раді.

Нагадаємо, розпочиналась сесія під "супровід" акції проесту представників колективу "Бази спеціального медичного призначення"

Пізніше під стіни облради вийшли працівники центру культури "Щедрик", які вимагають залишити на посаді нинішню виконувачку обов'язків директора

Фото пресслужби Вінницької облради

Новини Вінниці / Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)Новини Вінниці / Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)Новини Вінниці / Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)Новини Вінниці / Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)Новини Вінниці / Порошенко та Ляшко "втрачають" своїх депутатів у Вінницькій облраді: розпочалась остання чергова сесія цього скликання (ФОТО)
Сергій Маламура

24 вересня, 2020