Потеплішає. Синоптики прогнозують на Вінниччині весну у середині лютого

Новини Вінниці / Потеплішає. Синоптики прогнозують на Вінниччині весну у середині лютого

Якщо сьогодні, 7 лютого, очікуються опади, а завтра ще зберігається їх вірогідність, то починаючи із середи на вінничан очікує безхмарне небо і справжня весна. Врім, не на тривалий час…

Вінничани звикли до температурних «хитань», коли крига тане вдень, а вночі калюжі замерзають. Синоптики кажуть, що такими будуть ще понеділок та вівторок.

Як повідомляють в Укргідрометцентрі, з 9 лютого кардинально зміниться погода. Вдень прогнозують до +8 градусів, а вночі не буде вже звичних заморозків. Щезнуть і хмари.

Портал Sinoptik не дає настільки оптимістичного прогнозу. За його даними мокрий сніг чекатиме на вінничан навіть у середу, а потім у суботу. Про температура щоночі буде вищою за нульову відмітку. Вдень максимум +6 градусів. З 12 лютого температура знову знизиться.

За прогнозами порталу Gismeteo, коротку метеорологічну весну вже у суботу змінить більш звичайна у нинішньому лютому погода, коли вдень все тане, а на ніч замерзає. На початку наступного тижня температурні коливання будуть значними – до 8-9 градусів.    

Олеся Рудницька

7 лютого, 2022