Пожежа на аеродромі Більбек: окупаційна «влада» знайшла пояснення детонації снарядів

Новини Вінниці / Пожежа на аеродромі Більбек: окупаційна «влада» знайшла пояснення детонації снарядів

Сьогодні, 1 жовтня, у тимчасово окупованому Криму вдень сталась пожежа на військовому аеродромі Бельбек, що у межах Севастополя. Спочатку місцева «влада» тримала паузу, а ввечері знайшла цікаве пояснення.

Кілька годин місцеві Telegram-канали публікували фото майже з місця події. Точніше з селища Кача північніше аеродрому чи Північної сторони Севастополя, на південь від летовища.

Лише близько 18-ої години так званий «губернатор» окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що на аеродромі Бельбек трапилась позаштатна ситуація.

«За інформацією рятувальників під час посадки літак викотився за межі злітно-посадкової смуги і спалахнув. Наразі на місці працюють пожежні розрахунки», - вказав він.

Потім представник окупаційного режиму додав, що через це стався частковий підрив боєкомплекту, але пілот встиг евакуюватись, пожежа нібито оперативно загашена, а аеродром не постраждав.

Зазначимо, аеродром Бельбек – гордість окупаційних збройних сил на півострові. Після вибухів у Новофедорівці поблизу Сак у Криму панічні настрої доволі поширені.

Новини Вінниці / Пожежа на аеродромі Більбек: окупаційна «влада» знайшла пояснення детонації снарядівНовини Вінниці / Пожежа на аеродромі Більбек: окупаційна «влада» знайшла пояснення детонації снарядівНовини Вінниці / Пожежа на аеродромі Більбек: окупаційна «влада» знайшла пояснення детонації снарядів
Олег Верлан

1 жовтня, 2022