Права купив в інтернеті: через надмірну самовпевненість у Вінниці викрили водія з підробленими документами

Новини Вінниці / Права купив в інтернеті: через надмірну самовпевненість у Вінниці викрили водія з підробленими документами

У Вінниці місцеві мешканці викликали патрульних, оскільки власник автівки заблокував проїзд і не реагував на скарги. Самовпевненість молодого чоловіка стала для нього поганим жартом. Виявилось, що у вінничанин користується підробленим водійським посвідченням.

Як повідомляють у патрульній поліції Вінницької обасті, вчора, 9 вересня, інспектори отримали виклик на вулицю Героїв Крут. Водій автомобіля Toyota Corolla заблокував заїзд у двір та залишив свій транспортний засіб.

Інспектори знайшли порушника. Під час перевірки документів кермувальник пред'явив поліцейським посвідчення водія, що мало ознаки підробки. В ньому були різні шрифти, відсутня голограма і водяні знаки.

Перевіривши порушника по базі даних, патрульні з'ясували, що посвідчення водія він ніколи не отримував. Громадянин зізнався поліцейським, що придбав документи через інтернет.

На 21-річного водія автомобіля Toyota патрульні винесли постанови за ч. 3 ст. 122 (Створення перешкоди дорожньому руху) та за ч. 2 ст. 126 (Не мав права керування) КУпАП. У слідчих поліції є всі підстави відкрити кримінальне провадження за фактом підробки документів. Чи відкриють?

Макс Мельник

10 вересня, 2022