Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задум

Новини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задум

Автори проєкту майбутнього ТРЦ на півострові Бригантина надали остаточну візуалізацію та пояснили, у чому полягала їх ідея при створенні концепції комплексу. За словами проектантів, підставою стала «корабельна» назва території.

Автори проєкту майбутнього ТРЦ на півострові Бригантина надали остаточну візуалізацію та пояснили, у чому полягала їх ідея при створенні концепції комплексу. За словами проектантів, підставою стала «корабельна» назва території.

Нагадаємо, у липні цього року NaПарижі писав, якою буде майбутня «Бригантина» у Вінниці. Тоді на сайті Української торгової гільдії розмістили візуалізації майбутнього ТРЦ, який мають звести на однойменному півострові у Вінниці поблизу вулиці Чорновола.

За інформацією рітейлерів, загальна площа ТРЦ складатиме 60 тисяч квадратних метрів, а під оренду власники віддають 48 тисяч. Судячи з візуалізації, на «Бригантині» з’явиться третій у місті ресторан McDonalds.

На торгових площах планується розмістити 70 магазинів, а поруч з ТРЦ передбачається 600 паркомісць. Якірними орендарями вже називають супермаркет (3000 м2), універмаги (8000 м2), магазини одягу та взяття 60+, магазини товарів для дітей, фудхол і кінотеатр.  

Проектная организация «Da Vinchi Group» представила нове відкореговане бачення дизайну торгово-розважального центру, який планується побудувати на півострові Бригантина. Автори проєкту запевняють, що, зважаючи на розташування, доступ «буде зручним, а наявність поблизу обладнаного парку та набережної зробить шопінг ще приємнішим». Тобто проектанти наразі впевнені, що навколо ТРЦ збережеться зелена зона.

«При створенні зовнішнього вигляду будівлі, нас надихнула його назва «Бригантина», що означає назву одного з типів двощоглового корабля. Фасад на перших двох поверхах імітує корпус корабля і зроблений з шарнірного фасаду кольору графіт, а решта три поверхи торгово-розважального центру будуть зроблені з білих залізобетонних панелей зі скловолокна, що імітують вітрила», - пояснюють дизайнери.

Автори проєкту нагадують, що ТРЦ включає: 2 поверхи наземної парковки, 3 поверхи з торговими приміщеннями, фуд-корт, кінотеатр та дитячі розважальні площі. Також у планах покращити територію біля комплексу створенням дитячих майданчиків, зони відпочинку та набережної.

Новини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задумНовини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задумНовини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задумНовини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задумНовини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задумНовини Вінниці / Проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задум
Олег Верлан

8 вересня, 2021